Hampuk Richárd

A kommunikációról

Mi az az ATL? VIDEÓ

Hampuk | 2010. november 16. 10:16

Az új helyem motivált arra, hogy próbálkozzak a videós műfajjal is. A mostani videóban megpróbálom szemléltetni, hogy mit jelent az a fogalom, hogy ATL. Akit nem annyira érdekelnek a marketing kifejezések, annak is érdemes megnéznie, mert jókat mosolyoghatunk Ferin a marketingőrültön.

No de nézzük a videót:

 

Napjainkban egyre ritkábban építenek egy-egy marketing kampányt csak az ATL eszközrendszerére. Sokkal gyakoribb, hogy egy stratégia kapcsán használják a BTL és az ATL eszközöket is egyaránt. Az összehangolásnak köszönhetően hatékonyabb kampányt érhetünk el. Az eszközök megválasztása függ a célcsoporttól, az adott márkától és magától a terméktől is.

Érdemes a jövőben is velem tartani, a videók remélhetőleg egyre jobbak lesznek, fejlődünk, szépen lassan:)

 

Szerinted mi legyen a következő videóban? BTL, sound bites, PR, PA vagy valami egészen más? Írd meg véleményed, vagy ötleted a facebookon.

Címkék: marketing atl fogalommagyarázat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása