Hampuk Richárd

A kommunikációról

Most akkor MOST van?

Hampuk | 2009. október 01. 12:45

A magyar piacon elsőként indította el ?catch up tv? rendszerét a piacvezető kereskedelmi csatorna. Nem tudom melyik volt előbb a tyúk vagy a tojást, de az AXN csatornán is működik ez a rendszer (Az AXN az RTL klubbal közös csoportba tartozik). Az új rendszerű videótárban olyan műsorok nézhetők vissza, amelyek korábban az RTL Klubon voltak láthatók. Jelenleg röviddel az adás után elérhető minden hazai gyártású műsorunk, köztük az ország legnépszerűbb sorozata, a Barátok közt is. rtlmost

?Tervezzük, hogy a későbbiek során a külföldről vásárolt sorozataink, filmjeink is a visszanézhető kínálatban kapnak helyet? ? mondta Kolosi Péter programigazgató. ?De terveink között szerepel az is, hogy még a televíziós sugárzás előtt lehetővé tegyük regisztrált látogatónk számára egyes műsorszámok megtekintését? ? tette hozzá.

Az oldalon arra is lehetősége van felhasználóinknak, hogy kedvenc videóiból gyűjteményt készítsenek, az adott videóhoz saját leírást írjanak, és értékeljék a tartalmakat.
Azok, akik az RTL Most! regisztrált felhasználóivá válnak, a későbbiek során nemcsak a lement műsorokat nézhetik meg, hanem egyes sorozatokból a vetítés előtt megnézhetnek részeket. Az oldal tájékoztatás szerint jelenleg a hirdetésekből tartják fent az oldalt ezért még ingyenes, azonban a későbbiekben bizonyos tartalmak fizetőssé válnak.  Ez azt jelenti, hogy a bevezető szakaszban regisztráció nélkül is ingyenesen megtekinthetőek azok a 3 napnál nem régebbi tartalmak, amelyek a nyitóoldali tévéújságban zölddel vannak jelölve. A sárga keretes tartalmak később válnak elérhetővé, míg a pirossal jelöltek hozzáférése egyelőre nem biztosított.

axnAz RTL Klub csoportba tartozó AXN.hu oldalon is megnézhetők teljes sotrozatok, ők azonban nem csináltak ekkora felhajtást a dolognak.

Az RTL Most indulásával párhuzamosan elkezdődött RTLKlub.hu megújulása és átalakul az RTL Klub online portfoliója is. Az online fejlesztéseket a Blogter és a Konzorcia végezték, az RTL Most bevezetését a ?csirkés fiú? visszatérésével fémjelzett on air, print és online kampány kíséri.

Sőt egyre több műsor és csatorna használj a atwittert mint kommunikációs csatornát, ilyen például a FÉL Kettő című magazin műsor és a Cool Tv is.  Az RTL új oldalairól a közzösségi oldalakon való kommentelés megosztás hiányzik nekem egyelőre.

Címkék: rtl klub axn rtl-klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása