Hampuk Richárd

A kommunikációról

Magyar Twitter bumm?! nem hinném!

Hampuk | 2009. december 26. 11:04

A szombati csillag születik előtt sokan írtak a twitteren arról, hogy hétvégén jön a twitter bumm. Nem jött, azonban az biztos, hogy nagyon széles réteggel megismertette ezt az egész világot az RTL klub hazai tekintetben innovatívnak mondható megoldása.

Hivatalos adatokat nem találtam sajnos sehol, de 10.000 - 20.000 közé becsülik a hazai regisztrált twitter felhasználókat. Azonban sajnos közölük jóval kevesebb az aktív twitterező. A bummra azonban még várnunk kell. A twitter a maga egyszerűségével zseniális, azonban kicsike még az a réteg aki érzi, hogy mire is lehetne használni.

Véleményem szerint hazánkban leghamarabb 2010 végén jöhet el a twitter rohamos népszerűség növekedése. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jelenlegi állapotában nincs benne potenciál. Sőt aki időben lép sokkal könnyebben gyűjt magának követőket.

Ezzel a kis bejegyzésemmel kívánok Nektek tweetekkel teli, kellemes ünnepeket!:)

Címkék: rtl klub twitter csillag születik rtl-klub csillag-szuletik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása