Hampuk Richárd

A kommunikációról

Választási felhívás

Hampuk | 2011. augusztus 08. 22:50

Kedves Olvasóink! Ezennel tudatjuk, hogy a 7. Magyar Goldenblog társaság kihirdette a 2011-es választásokat. A XXI. század elvárásainak megfelelően ezúttal a fülkeforradalom az internet hálójába költözött.

A választópolgárok 10 szavazatot adhatnak le kedvenc blogjukra, többek között a szakértői blogok kategórián belül a Hampuk Richárd blogra.

A szavazás anonim, de Facebook regisztrációt igényel. A szervezőbizottság külön jutalomban részesíti azokat, akik a mobiltelefon készülékükröl adják le felbecsülhetetlen voksukat (m.goldenblog.hu).

Ezek után, nagy örömmel jelentem, hogy a Hampuk Richárd a kommunikációról blog idén is bekerült a jelöltek listájára. Nekem már ez is elismerés, de ha szavazataitokkal megjutalmaztok akkor még boldogabb leszek ebben az erős és összetett mezőnyben.

Szavazni a blog jobbfelső sarkában vagy ezen a linken lehet:

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx

Köszönöm, hogy olvastok!

Címkék: goldenblog 2011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása