Hampuk Richárd

A kommunikációról

Öko-e vagy? kreatív reklámverseny

Hampuk | 2010. október 18. 17:10

Azt tudjuk, hogy az idei reklámzabálók éjszakája jövőre lesz megtartva, de most kaptam a hírt, hogy ennek örömére egy kreatív reklám versenyt is hirdetnek a szervezők (MAKSZ, Adeaters Média Kft.,) és a WWF. Mivel elkötelezettje vagyok a minőségi reklámnak, ezért továbbközlöm a felhívást, hátha ifjú tehetségeket fedez fel így a szakma...

A "Zöld Ifjú Penge" névre keresztelt kreatív reklámversenyt 16 és 30 év közötti fiataloknak írták ki. A téma az elnevezésekből már kikövetkeztethető, de ha mégsem akkor segítek: a környezettudatosság eszméjének és a fenntartható fejlődés fontosságának népszerűsítése.

A szervezők FILM/VIDEO és POSZTER/Print kategóriában várják a pályaműveket 2011. január 7-ig.

A részletes pályázati kiírást itt olvasható: Zöld Ifjú penge pályázati felhívás 2011

Ha van egy jó ötleted és időd a megvalósításra érdemes pályázni, mert a kisebb díjak mellett munkalehetőséget is nyerhetsz.

Ha tetszett a bejegyzés és érdekelnek hasonló témák, kövess facebookon vagy twitteren !

Címkék: reklámzabálók reklamzabalok zöld ifjú penge zold-ifju-penge

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása