Hampuk Richárd

A kommunikációról

Az agyammal erősítem a gátakat

Hampuk | 2010. május 20. 09:06

Magyarországon az elmúlt napokban hatalmas vihar söpört végig. A viharban több ezer család sorsa fordult nehezebbre. Sokuknak otthonuk vált a földdel egyenlővé.

Ilyenkor a legtöbb jóérzésű ember elgondolkodik azon, hogy mit tehet azért, hogy segítsen. Adakozhatunk az adománygyűjtő vonalakon vagy elmehetünk a veszélyeztetett vagy kárt szenvedett területekre. De mit tehetünk ha ezzel nem elégszünk meg?! Vegyünk rá még több embert arra, hogy adakozzanak! Most nem egy távoli cunami áldozatairól van szó, honfitársaink élete vált egyik napról a másikra kilátástalanná.
Éppen ezért áruba bocsátom az agyam, hogy a lehető legtöbb emberen segíteni tudjak. (Természetesen nem a szervkereskedelem részére kívánom felajánlani testem egyik legértékesebb részét. )
Mára már tudjuk, hogy a 2010-es választási kampány nem a web 2.0 kampánya volt. Saját bőrömön tapasztalom azonban, hogy a politikusok és közszereplők egyre jobban kíváncsiak erre a világra. Tudni akarják mi az a social media és mit beszélnek róluk a neten.
Ha a közszereplők és a politikusok tanulni szeretnének, fizessenek! Persze nem nekem, hanem az adományvonalaknak (1749, 1752). Amelyikük szeretné megtanulni a web 2.0-ás eszközök használatát annak díjmentesen tréninget tartok az alapoktól kezdve, de ha már használója a csatornáknak szívesen bővítem ismereteiket. Cserébe csak annyit kérek, hogy jelenlétemben hívják fel a fent említett adományvonalakat annyiszor ahányszor valami hasznosat tanultak.
Nincs THM, nincs titkos csavar, csak jó szándék van, hogy a lehető legtöbb szenvedő emberen segíteni tudjak. No meg persze az is, hogy elegem van abból ahogy a politikusok és közszereplők többsége ?kommunikál? a neten.

Ha csak pár kérdése lenne (mi az az RT, DM, Hastag, mik azok a kukacok a nickek előtt, stb.), azt is felteheti nekem, és adakozzon!

Végre ők is példát mutathatnak adakozás terén, remélem én pedig cserébe tudást adhatok nekik. Ráadásul ez az igazi tú in ván, mert nekünk sem kell tovább a botladozós web 2-es közszereplők kommunikációját figyelnünk.
Hogy látszatja is legyen az akciónak minden résztvevő twitter, facebook vagy iwiw profilját megajándékozom egy ?AGY hozzá? logoval, hogy büszkén viselhessék profilképükön jó cselekedetük pecsétjét.

Az adakozókat emellett az agyhozza.blog.hu oldalon és facebookon is folyamatosan közzéteszem. No ki lesz az első, és a századik?!

Jelentkezz az elérhetőségeimen, hogy AGYjak:)

Címkék: agy adakozás adakozas viharkárosultak viharkarosultak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása